Politika privatnosti

Politika privatnosti OsvojiDopunu.com web sajta

Generalne informacije

U svrhu normalnog funkcionisanja sajta, OsvojiDopunu.com web sajt prikuplja određene informacije, ali se obavezuje da te informacije neće otkrivati trećim stranama, osim u situacijama navedenim u ovom dokumentu.
Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno.
Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke.
Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog OsvojiDopunu.com web sajta.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom registracije od korisnika se zahteva da prilože svoju tačnu e-mail adresu, ime, prezime, mesto stanovanja, pol, broj mobilnog telefona i datum rođenja.
Tokom poseta OsvojiDopunu.com web sajtu, prikupljaju se informacije o IP adresi, podaci o pretraživaču, vremenu posete i sl.

Upotreba informacija

Informacije o mestu stanovanja, polu, godinama i mobilnom operateru služe u statističke svrhe.
Lični podaci korisnika (ime, prezime, broj mobilnog telefona) služe u svrhu dodeljivanja osvojene nagrade.
E-mail adresa može biti korišćena u svrhu primanja informacija o novostima u vezi nagradne igre.
OsvojiDopunu.com web sajt je obavezan da na osnovu odgovarajućih pravnih akata ustupi podatke o pojedinim članovima nadležnim organima Republike Srbije, a posebno u slučaju kršenja krivično-pravnih propisa.

Čuvanje informacija

Informacije o korisniku se čuvaju u okviru posebne zaštićene baze podataka.
Podacima može pristupiti samo ovlašćeni administrator OsvojiDopunu.com web sajta u svrhu zaštite korisnika i ispunjavanja obaveza prema nadležnim organima Republike Srbije.

Deca

Mi ne koristimo web sajt OsvojiDopunu.com za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici OsvojiDopunu.com mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Izmene politike privatnosti

Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti važeće ukoliko nisu objavljene na ovom internet sajtu. Svaka izmena koju objavimo na ovom web sajtu odmah postaje važeća, a svako Vaše dalje korišćenje OsvojiDopunu.com web sajta podrazumevaće da prihvatate izmenjene odredbe.